Kurser


Pilates

Träning för dig som vill stärka dina djupgående rygg- och magmuskler. Det ger dig på samma gång bättre hållning. Minskar spänningar/värk i rygg och axlar.

Klä dig i bekväma träningskläder och gärna barfota. Varje pass är ca 50 minuter långt. En kurs pågår 8 gånger.

 

 

Yoga

För dig som vill öka din smidighet, styrka och samtidigt få ett bättre välbefinnande. Det är väldigt avstressande. Inga förkunskaper behövs eftersom allt sker i lugnt tempo. Man jobbar utifrån sin egen kapacitet.

Bekväma träningskläder och barfota. Varje pass är ca 1 timme långt. Och en kurs innehåller 10 gånger.  Välkommen att ringa så får du besked när nästa kurs startar.

Qi-gong

Qi-gong för företag / konferans.

Core- bålstabilitetsträning på boll

Det stärker din mage och ryggstyrka. Få en bättre allmänstyrka eller kanske bli bättre i din idrott. Klä dig bekvämt. Ett pass pågår cirka en timme. Ring för mer information.

Kost och träning

För dig som vill öka din kunskap om kost och träning. Fungerar även som viktminskning. Vi har 10 utbildningsträffar samt 10 individuella träffar. Du har möjlighet att prova på olika fysiska aktiviteter. Dessutom får du hjälp av en personlig coach.

Träning för golfare

För dig som vill ha en specialutformad golfträning, för att på så sätt bli en bättre golfare och även minska skaderisken. Vi skräddarsyr och övervakar din träning. Vi ingår i Golfförbundets nätverk för elitgolfare och är certifierade av TPI ( Titleist Performance Institute ).

805
1006